Ce trebuie să știți când alegeți carnea proaspătă? Eveniment de amploare dedicat industriei alimentare, la USV.
Festivalul Borşului Lipovenesc, organizat de Primăria comunei Jurilovca, are pregătite 12 de tone de peşte, pentru cei peste 150.000 de vizitatori, pe care-i aşteaptă în acest sfârşit de săptămână, când încă mai este cald afară şi românii încă se relaxează.
San-nakji (산낙지) e o mâncare crudă asiatică sud-coreeană din caracatița cu brațe lungi Octopus minor, o specie numită nakji, în coreeană, uneori tradusă „baby caracatiță”, datorită dimensiunii sale mici, în comparație cu caracatița uriașă Enteroctopus dofleini.
Gospodinele din satul Râpa de Jos, comuna Vătava, susţin că şi în Postul Mare, ce precede Paştele, care este mai restrictiv decât alte posturi de peste an, se poate mânca bine, chiar dacă există o serie de interdicţii la alimentele de origine animală.