Ei usucă hainele dar de ce nu și cârnații?, se întreabă retoric juraliștii italieni. Sursa AICI
Nu! Se întâmplă la Modica, în centrul orașului și exact în Viale Medaglie d'Oro, unde o familie de români a decis să se așeze pe fire, unde în mod normal atârnă rufele de uscat, mai multe "frânghii de cârnați". Este un sistem străvechi de a transforma cârnații proaspeți în cârnați uscați datorită temperaturilor scăzute.
Ce spun italienii
Cei care au comentat nu văd nimic ieșit din comun și trimit la tradiții italiene similare.
„Lăsarea cârnaților la uscat este și o veche tradiție siciliană. Românii nu sunt necivilizați dacă fac asta,” a răspuns un internaut.
„Nu văd nimic ieșit din comun, în urmă cu 50 de ani am făcut poate, mai rău. Am întis numeroși ardei iuți la uscat, dar atunci nu s-a făcut nici o știre,” a comentat un alt internaut.