3.600 de lei, nota de plată la Năvodari, cu 80 de lei porția de ciolan. La sumă mai trebuie adăugat un bacșiș de 400 de lei, trecut pe bon.
„Captura zilei, trei pești, 1.700 de lei. Un ciolan, 80 de lei, porția de creveți, patru creveți adică, 80 de lei, 20 de lei un crevete, jambon 320 de lei și am mai dat și 300 de lei pe sparanghel”, a declarat turistul care recunoaște că nu a fost atent să verifice prețurile înainte de a da comanda.
Acum, trebuie să fim corecți, dar în notă sunt cel puțin 7 persoane. La masă au fost 7 porții de cartofi prăjiți. În plus, turistul „s-a aruncat” și la „captura zilei”, ce pare a fi o doradă.
Un șnițel costă 42 de lei și o porție de spagheti la același preț. Astfel, „vina” ar trebui împărțită între clientul pofticios și patronul care a pus prețuri exorbitante.
3.600 de lei, nota de plată la o masă în Năvodari: 80 lei porția de ciolan
Newsweek a scris că un concediu la Mamaia poate fi mai puțin plăcut când o cameră ajunge la 1.500 lei, apa e adâncă la mal și te poți tăia în scoici. Puțini însă dintre cei care aleg să își petreacă vacanțele în stațiunile de la Marea Neagră se declară apoi mulțumiți de condiții.
Citește și: A început sezonul țepelor la cazare pe Litoral. Cum a fost înșelată o turistă
Citește și: Concediu la Mamaia unde o cameră ajunge la 1.500 lei, te tai în scoici și apa e foarte adâncă la mal