Mâncarea tradițională românească i-a dat pe spate pe turiștii francezi veniți în Bucovina

DE Daniel Toșa | Actualizat: 09.08.2024 - 15:42
Mâncarea tradițională românească i-a dat pe spate pe turiștii francezi veniți în Bucovina - Foto: Pixabay
Mâncarea tradițională românească i-a dat pe spate pe turiștii francezi veniți în Bucovina - Foto: Pixabay

Mâncarea tradițională românească i-a dat pe spate pe turiștii francezi veniți în Bucovina. În minivacanța de 15 august, când bugetarii vor avea câteva zile libere, este o perioadă ideală pentru o vacanță.

SHARE

Mulți turiști au ales să meargă în Bucovina, iar la multe pensiuni și hoteluri, gradul de ocupare este deja de 95%.

Mâncarea tradițională românească i-a dat pe spate pe turiștii francezi veniți în Bucovina

La recomandarea unui prieten român care s-a stabilit în Hexagon în urmă cu 20 de ani, un grup de turiști francezi a ajuns în inima Bucovinei. În vacanța lor, ciorba, cârnăciorii afumați și ciolanul afumat i-a surprins în mod plăcut.

„E cu adevărat diferită faţă de la noi! Brânza e magnifică!”, a spus un francez.

Continuarea, pe B1TV.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te