Criza cafelei: De ce plătim mai mult pentru o ceașcă și ce soluții găsesc antreprenorii?

DE Alexandru Pop | Actualizat: 29.03.2025 - 19:37
Criza cafelei: De ce plătim mai mult pentru o ceașcă și ce soluții găsesc antreprenorii? - Foto: Pexels/Zeynature
Criza cafelei: De ce plătim mai mult pentru o ceașcă și ce soluții găsesc antreprenorii? - Foto: Pexels/Zeynature

Scumpirea accelerată la nivel global a cafelei a făcut ca, la Iași, cafeaua să nu mai fie doar un ritual de dimineață sau un motiv pentru socializare, ci a devenit un indicator economic, un barometru al schimbărilor din piață.

SHARE

Scumpirile succesive pun presiune pe afacerile locale și schimbă obiceiurile clienților. Cum reușesc antreprenorii locali să se adapteze la creșterea accelerată a prețurilor, fără să-și piardă clienții?

Ca să aflăm răspunsul la această întrebare, am stat de vorbă cu reprezentanții a patru dintre cele mai cunoscute businessuri de profil din Iași, cafenele sau prăjitorii.

Citeşte tot pe Ziarul de Iaşi

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te