De ce sunt mai toxice alimentele consumate în ţările sărace? Care e secretul? Cele mai mari companii de alimente şi băuturi vând ţărilor cu venituri scăzute produse mai puţin sănătoase decât cele pe care le vând în statele cu venituri ridicate.
Ce alimente pe care le consumăm cu plăcere ne îmbolnăvesc de cancer. Ultimele studii. Pe măsură ce numărul persoanelor sub 50 de ani care suferă de cancer este în creștere, experţii află de ce.
Pescarii pot români pot aduna din nou scoici, rapane și vongole din Marea Neagră. DSVSA a făcut o analiză, iar rezultatele au arătat că nivelul toxinelor este „nedetectabil”.
Ce se întâmplă acum cu mama cu şapte copii care s-au spălat cu soluţie de curăţat lâna oilor. O mamă şi cei şapte copii ai săi au fost aduşi în stare gravă.
ONG-ul de mediu Greenpeace susține că plasticul reciclat poate fi mai toxic și nu reprezintă o soluție pentru poluare. Plasticul ar fi, pe de altă parte, incompatibil cu economia circulară. Statele se pregătesc să discute un tratat referitor la această chestiune.