Bilic a explicat că, deși fructele sunt considerate sănătoase, ele conțin apă și fructoză, care pot stimula apetitul și pot contribui la acumularea de grăsimi.
Mitul obiceiului american la micul dejun, demontat. Acumulăm grăsimi ca urșii când hibernează
„Ferească Dumnezeu! De ce să începem așa?! Din pâine cu carne, stomacul meu este fericit și nu are nicio aciditate!.
Fructele fac poftă de mâncare din cauza apei și fructozei pe care le conțin. Acest instinct de acumulare de grăsimi este asemănător cu cel al urșilor înainte de hibernare,” a afirmat ea.
Bilic a subliniat că, după ce a suferit de gastrită, a renunțat la consumul excesiv de cireșe, observând că acum fructele îi provoacă disconfort.
„După 50 de ani, am făcut gastrită și acum nu mai pot mânca cireșe,” a spus ea.
Citește și: Cum poți slăbi cu ajutorul apei de băut? Japonezii au descoperit metoda. În ce constă?
În schimb, medicul nutriționist recomandă caisele și piersicile pentru sezonul estival.
Citește și: Vitamina esențială care te ajută să dai jos grăsimea de pe burtă. O poți avea stând la Soare
„Sunt portocalii, parfumate și zemoase. Sunt prietenoase cu digestia și cu silueta. Este vorba de caise și piersici,” a spus Bilic, explicând că aceste fructe sunt bogate în pectine și sorbitol, care ajută la controlul apetitului și la protecția solară.