Cum recunoști cel mai bun strugure de masă?

DE Alexandru Pop | 21.09.2024 - 17:22
Cum recunoști cel mai bun strugure de masă? - Foto: Picnio/Bicanski/CC0
Cum recunoști cel mai bun strugure de masă? - Foto: Picnio/Bicanski/CC0

Cum recunoști cel mai bun strugure de masă? Degustare organizată de specialiștii USV/GALERIE FOTO.

SHARE

Ce poate fi mai potrivit într-o zi răcoroasă de toamnă decât un ciorchine ,,bogat” de strugure, dulce acrișor?

Peste 30 de soiuri din fructul viței de vie au ajuns ieri la Universitatea de Ştiinţele Vieţii din Iaşi (USV) în cadrul unei degustări pentru pofticioși.

Pe lângă soiurile cultivate în viile Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Iași (Gordin, Gordan, Berbecel, Cruciulița, Frâncușă, Grasă, Tămâioasă românească, Chasselas roz și doré, Italia, Moldova, Victoria, Cardinal, Muscat de Hamburg și altele) pe „tarabele” din curtea USV Iaşi şi-au făcut loc şi soiuri cultivate de producători cunoscuți (Cotnari, Panciu și altele). 

Citeşte tot pe Ziarul de Iaşi

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te