Mihaela Bilic a dezvăluit cele două legume pe care să le mănânci de Paște. Au beneficii uimitoare și nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbătoare.
Cele două legume pe care să le mănânci obligatoriu de Paște: “Detoxifică ficatul”
Este vorba despre ceapă și despre usturoiul verde. Pentru cei care nu știu, ele ușurează procesul de detoxifiere a organismului. De asemenea, Mihaela Bilic spune că ajută la digestie și reprezintă un avantaj în procesul de slăbire.
Astfel, lângă celebrul drob de miel, usturoiul verde și ceapa pot avea un loc special. Mihaela Bilic a explicat și de ce e bine să mănânci aceste legume de Paște, dar și cum acționează asupra organismului.
Usturoiul, spre exemplu, e considerat un antibiotic natural. Totodată, el poate ajuta la detoxifiere într-un mod cât se poate de natural. Iar beneficiile nu se opresc doar aici, adaugă nutriționistul.
Citește și: Trei români au jefuit un bătrân din Italia: au furat bani și bijuterii. Detaliul care i-a dat de gol
„În meniul de Paște trebuie să includeți stufatul, acea tocană pe bază de ceapă și usturoi verde. E momentul din an în care e bine să consumăm verdețuri din belșug, pe post de alimente, nu de condimente!
Dacă digestia ne permite și cei din jur nu protestează, n-ar fi rău să mâncăm mai des și ceapă și usturoi.
Ele conțin compușii cu sulf care se activează în ficat și îl detoxifică. La nivelul sistemului cardiovascular fluidizează sângele, scad tensiunea arterială, nivelul de colesterol și, implicit, riscul de boli cardiovascular. Dintotdeauna usturoiul a fost considerat un antibiotic natural, alicina din structura lui acționează pe bacteriile și ciupercile nocive pentru organism”, a declarat Mihaela Bilic.