Frigiderul ne ajută cu multe lucruri, dar păstrarea alimentelor proaspete la nesfârșit nu este unul dintre ele. Iată 12 tipuri de alimente pe care de multe ori le păstrăm prea mult timp, punându-ne în pericol sănătatea.
Cei mai mulți oameni iubesc gustul și mirosul pâinii proaspete, abiua scoasă din cuptor și ar vrea ca acestea să se păstreze cât mai mult timp posibil. Însă unele metode nu sunt deloc eficiente și pot fi chiar dăunătoare pentru sănătate.
O nouă cercetare a găsit o legătură directă între bisfenolul A, găsit și în recipientele din plastic pentru alimente și sticlele de apă, și posibilitatea de a dezvolta diabet de tip 2.
Cum poate să-ţi sară-n aer casa. Scurtcircuit la frigider. Restul e un coşmar. Pompierii au intervenit la o gospodărie din judeţul Galaţi, unde s-a produs un incendiu şi o explozie.
Masca făcută din 3 ingrediente pe care le ai în frigider pentru o piele netedă și fermă o poți pregăti în doar câteva minute. Ele îți asigură colagenul de care ai nevoie pentru îndepărtarea ridurilor.