Rică Răducanu și-a deschis restaurantul de la Neptun. Fostul mare portar al Rapidului va sta acolo toată vara și va socializa cu turiștii și le va da autografe. El spune că nu practică prețuri mari și că o ciorbă de burtă costă 22 de lei, iar o cafea 10 lei.
Vremea bună îi îmbie pe mulți români să meargă la picnic. Dar dacă nu sunt atenți orele de relaxare se pot transforma în pierdere de bani. Iar amenda se ridică la 5.000 de lei.
Ai făcut grătar cu mici, cârnați și carne suculente și apetisante. Toate acestea merg cu o bere rece, ar spune mulți. Însă ce te faci dacă nu ai destul timp să răcești această boutură? Iată un truc ce ajută să ai cea mai bună bere în cîteva minute.
Deși grătarul este atât un prilej de socializare, cât și unul culinar, carnea gătită prea mult și arsă are anumite riscuri pentru organism. Cu toate acestea, există metode de a o prepara, pe grătar, în mod sănătos.
Chiar dacă anul acesta Ziua Muncii cade chiar înainte de Paște, mulți români nu renunță la tentația de a face un grătar. Evident că preferat este micul așa că producătorii au pregătit cantități importante.