Exportul de carne de vită din Brazilia către UE a fost suspendat. Ce substanță a fost descoperită în carne, în urma unui audit?
Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranşa Alimentelor (ANSVSA) au găsit mai multe nereguli la unităţi din industria cărnii, în urma unor controale care au vizat riscurile privind pesta porcină africană. Valoarea amenzilor a însumat 68.000 de lei.
Ce se întâmplă în organismul tău atunci când mănânci mici. Specialiștii trag un semnal de alarmă și arată de ce nu este bine ca acest preparat să fie consumat foarte des
De ce să pui bicarbonat de sodiu pe carne înainte să o gătești. Trucul experților, acum și al nostru. Printre numeroasele trucuri și recomandări pe care poate le cunoști deja, astăzi îți prezentăm o metodă simplă, dar extrem de eficientă: utilizarea bicarbonatului de sodiu.
Secretul sarmalelor perfecte. Ce ingredient neobișnuit trebuie să adaugi în compoziție? Ce spun gospodinele și ce ingredient poate schimba textura și gustul sarmalelor?