Un român de 23 de ani a făcut prăpăd într-un restaurant din Italia.
A murit Silviu Prigoană după ce s-ar fi înecat cu mâncare într-un restaurant. Veste șoc pentru toți cei care îl cunoașteau.
Țuica făcută la un „alambic” dintr-un sat din Argeș a ajuns în meniul unui restaurant exclusivist, cu 2 stele Michelin, din Berlin. „Străbunicul a avut cazanul satului, bunicul a avut cazanul satului, tata a avut cazanul satului (...) Acum, avem o distilerie artizanală”.
Doi bărbaţi au fost răniţi după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, când se aflau la o petrecere la un restaurant din municipiul Constanţa, au căzut de la etaj, după ce s-a rupt balustrada scărilor exterioare.
Mizerie și alimente expirate, la o cunoscută tavernă din București. A fost închisă de ANPC, iar pentru neregulile constatate comisarii au aplicat și o amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei.