Care este cea mai exclusivistă carne din lume? Uitați de fripturile de vită Kobe, Black Angus ori argentiniană. Într-o mică localitate din Franța este obținută o carne atât de rară și de prețioasă, încât clienții fac rezervări cu luni de zile în restaurante, pentru a o savura.
Cum a ajuns o femeie să mănânce doar 4 alimente după ce a aflat că este alergică la orice mâncare? Medicii au crezut la început că se otrăvește.
Tipul nou de carne artificială creat de cercetători. Deși a apărut relativ recent, carnea creată în laborator câștigă tot mai mult teren. Un asemenea produs a fost realizat de curând, iar mulți se pot întreba când va ajunge și în România.
Cum faci friptura perfectă pentru masa de Crăciun? Secretul dezvăluit de un chef bucătar. Ce să faci pentru a avea o friptură suculentă în ziua de Crăciun.
Un român internat într-un spital din Londra a fost servit cu carne de vită premium și ciuperci de cea mai înaltă calitate.