FOTO Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan. Meniul „fine dining”, cât salariul minim

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 10.06.2024 - 16:23
Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan. Meniul „fine dining”, cât salariul minim - Foto: click.ro
Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan. Meniul „fine dining”, cât salariul minim - Foto: click.ro
Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan. Meniul „fine dining”, cât salariul minim - Foto: spynews.ro

Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan, iar petrecerea restrânsă, cu 50-60 de invitați, a avut loc la un restaurant de fițe din București. Răsfățându-se, cei doi au optat pentru un meniu „fine dining” care a costat aproape cât salariul minim pe economie.

SHARE

Prezentatorul TV Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au unit destinele sâmbătă, 8 iunie, oarecum în secret, cei doi optând pentru o nuntă restrânsă, cu 50-60 de invitați, dar la un restaurant de fițe și cu un meniu ca în filme. 

Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan. Meniul „fine dining”, cât salariul minim

Nunta lui Răzvan (43 de ani) cu Daliana (33 de ani) a avut loc la Fork, un restaurant exclusivist aflat la etajul 25 al unei clădiri din zona Piața Presei. Decorul a fost impecabil și evenimentul a ieșit așa cum ei și-au dorit.

Invitații au respectat dress-code-ul „black tie”, femeile optând pentru rochii lungi sau midi, majoritatea în nuanțe de negru, unele foarte extravagante. Iar bărbații au purtat costume în culori închise.

Citește și: O mireasă nu a putut arunca buchetul la nuntă. ”Invitații nu știau dacă să râdă sau să plângă”

Rochia de mireasă a Dalianei Răducan a fost deosebită, atrăgând toate privirile. Un accesoriu la gât, de care era prins voalul, a adăugat un efect unic. Răzvan Simion a purtat un costum negru elegant, cu cămașă albă și papion, completându-se perfect cu mireasa, relatează spynews.ro.

Pentru a se răsfăța și a-și răsfăța invitații, Răzvan Simion și Daliana Răducan au ales un meniu „fine dining”. 

Fiecare fel de mâncare a fost atent selecționat și asociat cu vinuri fine, oferind o experiență culinară completă.

Citește și: Cu cât a crescut darul de nuntă în 2024? Suma e mai mare: „Cu 1000 lei mirii nu își scot cheltuiala”

De exemplu, caviarul servit a costat 580 de lei de persoană, iar întregul „tacâm”, incluzând băuturile, desertul și barul cu brânzeturi, a ajuns la aproximativ 3.000 de lei de persoană, potrivit redactia.ro. Adică, aproape cât un salariu minim pe economie.

Citește și: Nuntă la peste 1.500 de metri altitudine. Care sunt cele mai extravagante locuri din România

Prin urmare, darul de nuntă oferit de invitați a trebuit să fie pe măsura evenimentului, estimându-se că a fost de cel puțin 1.500 de euro per cuplu pentru a acoperi măcar costurile. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te