Toți vrem un cozonac de Paște care să fie pufos, cu miez aerat și care să rămână proaspăt și după câteva zile. Dar ce faci dacă, deși urmezi rețeta întocmai, cozonacul iese greu, uscat sau cu un gust prea intens de unt?
Rețetă jumări. Cum prepari acasă cele mai bune jumări de porc? Chiar dacă e încă post, sărbătoarea Crăciunului se apropie cu pași mari și siguri. Și cum mulți român au început deja să-și prepare bucatele pentru mesele de Sărbători, nu ar strica nici o rețetă de jumări.
Ingredientul obligatoriu pentru cornulețe fragede și aromate. Se topesc în gură dacă pui asta. Aceasta este cheia pentru un desert delicios, care îți va aduce bucurie atât ție, cât și celor dragi.
Ingredientul secret pentru cozonacul perfect. Cum poți să îl faci pufos și gustos cu doar un detaliu. Despre ce ingredient este vorba și cum era folosit de bunicii noștri?