Bottega Tartufo București propune o degustare online de vinuri.
„Noi iți trimitem acasă 6 sticle de vin de colecție și brânzeturi maturate, trufe, paste, iar Chef Samuel Le Torriellec ne va arăta #online cum să preparăm o masă premium pentru degustare.
Bunătăți necesare:
🔘 Vinuri premiate din colecția Senator Wines - Gama Glia
- Șarbă 2011 DOC-CMD Huși x 2 sticle
- Crâmpoșie 2013 DOC-CMD Huși x 2 sticle
- Băbească Neagră 2011 DOC-CMD Huși x 2 sticle
🔘 Coșul de sprijin Bottega Tartufo București.
Trufă neagră - trufe vânate în pădurile din Vrancea de Radu Rughiniș, feliate și uscate.
- Salsa trufe, adică sos de trufe și ciuperci care se folosește la prepararea mâncărurilor sau ca atare, pe pâine prăjită.
- Patru sortimente de brânzeturi maturate: maturată 24 luni, Parmigiano-Reggiano/ Italia, semi-moale, maturată minim 3 luni, Morbier/ Franța, maturata minim 3 luni, Harghita, aromatizată cu trufe din aceeași regiune, maturata minim 3 luni, Harghita, rețetă locală.
- Paste Cinquepalmi Tenette, pachet 500g (2-4 persoane); metoda artizanală, din făină grâu dur adusă din Portuglia, framântate cu apa rece, asa cum se făcea odată; uscare statică, care pastrează caracteristicile climatice și naturale ale Pugliei. Produse în România de Giovanni Cinquepalmi”, este invitația la degustare.
Chef Samuel Le Torriellec, singur în bucătăria La Bottega, va pregăti împreună cu cei care participă la eveniment meniul de sâmbătă, în direct, online.