Top 50 Pizza Europa 2023, adică topul celor mai tari pizzerii de pe „bătrânul continent”, nu este condus de o locație din Italia, cum, probabil, v-ați fi așteptat, ci de una din Spania. Iar o pizzerie din România se ocupă locul 37. Se află în București.
Salată boeuf este unul dintre preparatele-vedetă pe masa de Paște a românilor. Chef Florin Dumitrescu se laudă cu cea mai bună rețetă de salată boeuf și dezvăluie „secretul” său.
Nu știi să gătești, nu îți place să gătești, nu vrei să gătești sau pur și simplu vrei să îți surprinzi invitații și propriile papile gustative la masa de Paște, poți comanda preparatele inclusiv la restaurantului îndrăgitului și renumitului Chef Scărlătescu. Costă, însă.
Cozonacul este, fără doar și poate, vedeta dulce a mesei de Paște. Există fel și fel de rețete de cozonac, dar cele pregătite de Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” includ ingrediente „speciale”.
Vestea bună: nu există neapărat o regulă. Vestea mai puţin bună: e necesară, totuşi, un pic de muncă de documentare, mai ales dacă facem vinul cadou unor clienţi corporate.