Cum afli daca țuica este contrafăcută, înainte s-o cumperi? Trucurile care te ajută s-o testezi. Populara băutură este o băutură alcoolică ce poate fi considerată tradițională la noi în țară și care se obține prin fermentarea și distilarea prunelor.
Țuica făcută la un „alambic” dintr-un sat din Argeș a ajuns în meniul unui restaurant exclusivist, cu 2 stele Michelin, din Berlin. „Străbunicul a avut cazanul satului, bunicul a avut cazanul satului, tata a avut cazanul satului (...) Acum, avem o distilerie artizanală”.
Trucul prin care prepari în casă cea mai bună afinată. Ai nevoie doar de două ingrediente. Cum îl prepari și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi? E preparată prin macerarea afinelor în alcool, de obicei țuică sau vodcă, Dar se poate și altfel
Trucul prin care poți obține un rachiu cu un conținut ridicat de alcool. Ingredientul ce trebuie pus. La ce trebuie să fiți atenți și cum obții un rachiu, țuică sau pălincă mai concentrată?
Cum se prepară țuica fiartă? Rețeta care nu dă greș niciodată. Una dintre licorile preferate de români în anotimpul rece, care se apropie cu pași repezi, pare simplu de făcut. Cu toate acestea, există câteva mici secrete pentru a vă bucura de acest „încălzitor” delicios.