Prețurile din Mamaia au ajuns aberant de mari! La auto servirile din stațiune o masă completă a ajuns să fie cât o zi de cazare, lucru foarte greu de digerat de turiștii care au sperat la un sejur liniștit.
Mâncarea de pe litoral, mai ales cea de la „împinge tava”, ar trebui să fie accesibilă oricui. Fie că vrei să o porție de hamsii sau o frigăruie, astăzi trebuie să scoți din buzunar sume importante de bani.
Frigăruile sunt un lux pe litoralul românesc. Cât au ajuns să coste o porție în stațiunea bogaților
„Stațiunea bogaților” arată, încă o dată, că își merită, pe deplin, porecla! Patronii din HoReCa au exagerat, parcă mai mult ca niciodată, cu prețurile, astfel că nu este de mirare de ce tot mai mulți români aleg să-și facă vacanțele în Bulgaria sau Grecia. Mâncarea este un lux, de aceea mulți aleg să sară peste câte o masă.
Un turist care a fost în Mamaia a arătat la ce sume a ajuns după ce a avut poftă de o mică frigăruie: 57 de lei! În imaginile surprinse la auto-servirea, turistul a explicat și ce alte prețuri a plătit pentru o masă completă, conform RTV.
Citește și: Vacanță pe Litoral: Plajele îngropate de alge, apa mării „supă de alge”. Pute! Ce spun Apele Române
Pentru o simplă lipie a dat 7 lei și pentru murături a dat 37 de lei. Dacă acestea vi se par scumpe, să știți că o porție ce cartofi a fost 27 de lei.
Două felii de cașcaval pane l-au costat 42, iar porția de hamsii ajuns 35 de lei, la 250 de grame. La același tarif este și costița.
Citește și: Ești în vacanță pe Litoral? Ai grijă unde mănânci! Sute de restaurante, amendate cu 400.000 lei
Ai nevoie de 64 de lei pentru 405 grame. Dacă se dorește și o pungă, și aceasta costă destul, respectiv 2 lei. Totalul acestei mese se ridică la peste 300 de lei.