Creșterea aportului de calciu și lactate reduce riscul de cancer intestinal cu aproape 20%, potrivit celui mai mare studiu cu privire la legătura dintre regimul alimentar și cancerul colorectal (intestinal), realizat de Universitatea Oxford din Marea Britanie.
Ce se întâmplă cu tenul după sărbători? Excesele de zahăr, lactate și vin afectează pielea. Cum știi ce ai consumat prea mult de Crăciun?
Pâinea, laptele, brânza, mălaiul şi ouăle rămân cu preţurile plafonate. Până când se aplică măsura? Ministrul Agriculturii a anunțat că va prelungi până pe 30 iunie, anul viitor, aplicarea OUG de plafonare a adaosurilor comerciale.
O femeie de 102 ani a spus ce mănâncă și ce face zilnic. Secretul vieții lungi stă în atitudine. „Nu m-am așteptat vreodată să ajung la vârsta de 102 ani. Sunt la fel de surprinsă ca toată lumea”.
Oamenii de ştiinţă extrag ADN uman, din cea mai veche brânză din lume. Un cheddar vintage bun este un element de bază la orice masă decentă.