Buretele de bucătărie, deși pare un banal și inofensiv obiect cu ajutorul căruia curățăm farfuriile și vasele din care mâncăm, poate deveni un pericol pentru sănătate. Cât de des ar trebui schimbat și de ce ar fi mai bine să folosim o perie în locul lui?
Ingredientul în care să speli căpșunile pentru a ține mai mult. Nu mai mucegăiesc și costă 5 lei. Ce spun specialiștii și care este secretul pentru a face căpșunile să nu se mai strice în frigider?
Trucul simplu cu un ingredient prin care poți decoji în 2 secunde usturoiul. Ai nevoie de un bol. Cum poți face acest lucru și ce trebuie să ai în vedere?
Prepară cele mai bune sarmale de post după rețeta bunicii! Ingredient secret în Postul Crăciunului. Cum le prepari fără carne și ce ingredient neobișnuit poți folosi pentru un gust unic
De ce unele ustensile de bucătărie ne pot otrăvi? Anumite obiecte prezente des atunci când preparăm mâncarea cu ajutorul lor au devenit prezențe permanente, ușurându-ne munca. Dar unele dintre ele ascund și mari pericole pentru sănătatea noastră.