Creșterea aportului de calciu și lactate reduce riscul de cancer intestinal cu aproape 20%, potrivit celui mai mare studiu cu privire la legătura dintre regimul alimentar și cancerul colorectal (intestinal), realizat de Universitatea Oxford din Marea Britanie.
Mulți oameni își completează dieta cu vitamine care conțin calciu pentru a compensa lipsa acestui mineral important. Dar cercetări recente sugerează că un aport crescut de calciu singur poate fi chiar dăunător.
Ce vitamine nu trebuie luate împreună? Ce se întâmplă când amestecăm suplimentele alimentare? Medicii sfătuiesc să avem grijă la felul în care sunt administrate acestea.
2 din 3 oameni la nivel global au o lipsă a patru nutrienți importanți. Din ce alimente îi luăm? Cercetătorii trag un semnal de alarmă cu privire la dietele noastre.
Din ce alimente putem lua nutrienții de care avem nevoie pentru a reduce riscul apariției osteoporozei? Calciul, vitamina D și proteinele sunt nutrienți esențiali pentru sănătatea oaselor.