Pui sau porc, ce îngrașă mai puțin? Medicul nutrioționist, Mihaela Bilic a explicat importanța consumului de carne în alimentația zilnică precizând că proteinele de origine animală sunt cele mai „complete” și furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali organismului uman.
Cum să recunoști un ulei de măsline fals: 5 indicii clare că uleiul cumpărat de tine nu e autentic
Pufuleții au efecte negative asupra sănătății! De ce să nu-i mai consumi niciodată. Top 6 motive importante. Este esențial să fim conștienți de riscurile pentru sănătate asociate consumului lor excesiv.
Apare eticheta Nutri-Score. Ce se întâmplă cu produsele care o au. Eticheta Nutri-Score de pe alimente va fi aplicată în mod voluntar.
Mihaela Bilic, nutriționista care NU BEA APĂ. Niciodată. Cum își justifică decizia controversată. Una dintre cele mai cunoscute nutriționiste din România la ora actuală, Mihaela Bilic, a făcut recent o declarație care a lăsat mută de uimire multă lume.