Ingredientul din ciorba de fasole pe care o mănânci în Postul Crăciunului. Numit și „aurul maro”. Ce poate face și ce gust îi lasă ciorbei după ce l-ai adăugat?
Rețeta imbatabilă pentru un chec de post pufos. Dacă ți-e poftă de ceva dulce făcut în casă, dar respecți Postul Crăciunului și nu vrei să te abați de la el, poți prepara o prăjitură care e delicioasă în orice perioadă a anuui.
Prepară cele mai bune sarmale de post după rețeta bunicii! Ingredient secret în Postul Crăciunului. Cum le prepari fără carne și ce ingredient neobișnuit poți folosi pentru un gust unic
Rețetă sarmale de post ca la Mănăstirea Prislop. Unul dintre locurile preferate de pelerinaj al românilor se mândrește și cu prepararea de bucate delicioase, ce te fac să nu simți lipsa proteinei animale, mai ales în lungile perioade de post, cum este și ce al Crăciunului.
Care este cea mai ciudată mâncare de post? Cum se prepară „păpușile de dragavei”? Postul Crăciunului este un prilej ca mulți oameni să consume produse mai apropiate de spiritul unor vremuri îndepărtate, când strămoșii noștri găteau ceea ce le oferea natura înconjurătoare