Cum a ajuns o femeie să mănânce doar 4 alimente după ce a aflat că este alergică la orice mâncare? Medicii au crezut la început că se otrăvește.
Tipul nou de carne artificială creat de cercetători. Deși a apărut relativ recent, carnea creată în laborator câștigă tot mai mult teren. Un asemenea produs a fost realizat de curând, iar mulți se pot întreba când va ajunge și în România.
Unul dintre preparatele naționale spaniole, paella, ar putea dispărea pentru că unul dintre ingrediente conține o ciupercă periculoasă interzisă de reglementările Uniunii Europene.
Sunt multe alimente care trebuie ținute la frigider pentru a nu se altera. Sunt însă cazuri în care tocmai acest tip de păstrare face rău sănătății oamenilor pentru că acestea devin toxice.
Producția de orez din întreaga lume este în scădere, ceea ce duce la creșterea prețurilor și la un deficit global estimat a fi cel mai mare din ultimele două decenii, conform unui raport Fitch Solutions.