De ce să mănânci pește în noaptea de Revelion? Ce semnificație are în tradiția populară? Ce spun străbunii și la ce trebuie să fim atenți?
Ingredientul din frigider pe care să-l adaugi în salata boeuf ca să țină mai mult. Costă 2 lei. Cum îl poți folosi și pentru un plus de gust dar și pentru o consistență mai bună?
Șoriciul de porc e prea tare și gumilastic? Cu un truc banal îl faci să se topească în gură, iar invitații la masa de sărbători vor fi impresionați.
Rețetă MAIONEZĂ în 3 minute: Nu se taie, n-are chimicale și cere puține ingrediente. Iese oricui! În doar 3 minute, cu doar câteva ingrediente și un blender vertical, vei obține o maioneză fină și cremoasă, fără conservanți adăugați. Se păstrează la frigider până la 2 zile.
Turtele cu julfă, desertul tradițional cu specificații puternice. Când trebuie să-l mănânci? În ce zonă a țării se prepară și ce se spune despre el?